A Siemens új digitális tűzbiztonsági szolgáltatási portfóliója

A technológiai vállalat elindította a Fire Safety Digital Services szolgáltatást, amely digitális és menedzselt szolgáltatások portfóliója, amely a tűzvédelmi rendszereket a felhőhöz köti. A digitális szolgáltatások működtetésével, eseménykezelésével és karbantartásával az ügyfelek javíthatják a veszélyek azonosítását és megelőzését, jobb kockázatkezelési döntéseket hozhatnak, megóvhatják az üzletmenet folytonosságát, és biztonságos környezetet biztosíthatnak az emberek és az eszközök számára – nyilatkozta a Siemens.

Forrás: Siemens

Fire Safety Digital Services

„Fontos emlékezni arra, hogy a tűzvédelmi rendszerek esetében a megfelelőség nem feltétlenül egyenlő a biztonsággal” – mondta Brad Haeberle, a Siemens Smart Infrastructure szolgáltatási részlegének alelnöke. „A tűzbiztonsági digitális szolgáltatásokkal túlléphetünk a tűzvédelmi előírások betartásán, az adatok és az intelligens elemzések segítségével az emberek és az eszközök teljes körű védelme érdekében.

A helyszíni és a telephely feletti szolgáltatások kombinációjával a portfólió távoli diagnosztikát és szolgáltatásokat nyújt, amelyek célja a hibaelhárítás és ellenőrzések üzleti tevékenységre gyakorolt ​​hatásának csökkentése.

A Fire Safety Digital Services szolgáltatással az érzékelők szennyezettségi szintjének folyamatos ellenőrzését úgy tervezték, hogy biztosítsa az összes tűzérzékelő megfelelő működését, megakadályozva, hogy a környezeti és egyéb külső kockázati tényezők veszélyeztessék a tűzbiztonsági rendszerek teljesítményét. Az eLogbook azt is lehetővé teszi, hogy a panelen zajló eseményekkel és tevékenységekkel kapcsolatos információk automatikusan rögzítésre kerüljenek, és a szervizportálon keresztül elérhetővé váljanak mind a helyszíni üzemeltetők, mind a Siemens technikusai számára. A részletes digitális nyilvántartások hamisításbiztos és biztonságos adattárolást tesznek lehetővé a tűzjelző központ történetéhez, így az üzemeltetők számára átláthatók az adatok a jövőbeli intézkedések prioritásainak meghatározásához, valamint az auditokra és vizsgálatokra való felkészüléshez.

A Siemens Fire Managed Services szolgáltatáson keresztül a vállalkozások átruházhatják a megfelelő rendszer fenntartásának felelősségét a Siemens szervizszakembereire, és incidens esetén megkaphatják a javasolt intézkedéseket.

További információk: ifsecglobal.com

Forrás: IfsecGlobal

Hozzászólások