Gunnebo Speedstile FP Glide – Új bejárati ellenőrzés

A Svéd világcég a Gunnebo Entrance Control piacra dobta a Speedstile FP Glide-et, egy stílusos, új bejárati beléptetési formát, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a modern irodák, nyilvános terek és kereskedelmi épületek változó biztonsági igényeinek.

Forrás: Gunnebo

Az új Speedstile FP Glide célja, hogy új szintet állítson fel a bejárati ellenőrző rendszerekben a gyorsan működő kétirányú átjáróval és a sima tolóajtókkal.

A csalások és az illetéktelen hozzáférés megakadályozására tervezett rendszer valós idejű észlelési és riasztási eljárásokat mutat be, hogy gyorsan azonosítsa és reagáljon a visszaélési kísérletekre. Fejlett érzékelői különbséget tesznek a különböző mászási kísérletek között is, hatékonyan minimalizálva a téves riasztásokat és javítva a biztonsági protokollokat.

A rendszer testreszabható sávkonfigurációkkal optimalizálja a helykihasználást.

Howard Lang, a Gunnebo Entrance Control elnöke véleménye szerint.„A Gunnebo Entrance Control magasabb biztonsági követelményekkel indította el a Speedstile FP Glide-ot, hogy megfeleljen a bejáratvezérléssel szemben támasztott új követelményeknek. A tervezés minden eleme a modern irodai környezethez illeszkedik. Egészen a rendelkezésre álló felületekig, és még az ajtó nyitási és zárási sebességének változtatását is lehetővé teszi a jogosult felhasználói élménytől függően.”

A Speedstile FP Glide különböző magasságú üvegekkel is elérhető. Mindezek együttesen biztosítják a biztonságot a helyszínen, és kiegészítik a kialakult, barátságos irodai fogadókörnyezetet. Különféle kivitelben kapható, beleértve a porszórt bevonatokat is számos színben, biztosítva a zökkenőmentes integrációt bármilyen építészeti stílussal.

A rendszer egyúttal a rugalmasságot is kielégíti, és sokféle olvasóeszközhöz alkalmas, beleértve a kártyaolvasókat, QR- és vonalkódokat.

Forrás: Gunnebo