Incedo offline kiterjesztés, a beléptetés vezérlés kezeléséhez

Az Abloy UK bemutatta az Incedo Offline-t, az Incedo ökoszisztéma kiterjesztését, amely lehetővé teszi a hozzáférés valós idejű és offline kezelését ugyanazon a telephelyen, nagyobb irányítást és rugalmasságot biztosítva a biztonsági és létesítményvezetők számára.

Forrás: Abloy UK

Az Incedo megoldás most lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy akár offline autonóm elektronikus zárral, akár valós időben online eszközökön keresztül biztosítsák a belépési pontokat és mindent egy helyen kezeljenek.

A szervezet kiválasztja az egyetlen, vagy több épülethez vagy telephelyhez szükséges beléptető hardvert, majd választhat a felhő vagy a helyi felügyelet között.

Az Incedo offline hozzáadásával a biztonsági és létesítménykezelők online és autonóm felügyeletet is használhatnak – egyesítve a valós idejű beléptetés vezérlést a magas szintű biztonsági területeken, például bejáratokhoz, laborokhoz, szerverszobákhoz, és az alacsonyabb biztonsági igényű területek offline vezérlését.

Az új Incedo Business olyan fejlesztés amely egyetlen platformon belül kapcsolja össze a biztonsági szoftvereket és hardvereket, növelve vagy csökkentve a kiterjesztését. Igazodva ahhoz a helyzethez hogy az embereknek a munkahelyeken napjainkban már különböző hozzáférési időkre és belépési pontokra van szükségük, a hozzáférési és biztonsági követelmények pedig napról napra változnak – így a statikus megoldás már nem választható. Ehelyett egyetlen, mindenre kiterjedő biztonsági platformnak kellene összeköttetést, kényelmet és egyszerűséget biztosítania, biztonságosan tartani a helyiségeket és szűrni a hozzáférést az emberek mozgásának kezeléséhez.

Forrás: Abloy UK