Kabaré a biztonsági kamera előtt: átesett a plafonon a világ legszerencsétlenebb tolvaja

Ritkán imitálja az élet annyira tökéletesen a Benny Hill Show-t, mint amennyire annak a két szerencsétlen tolvajnak sikerült, akiket egy kanadai bolt biztonsági kamerája filmezett le. Az idiotizmus Bonny és Clyde-ja, egy fiatal férfi és nő egy lopott bankkártyával próbált üdítőt vásárolni egy boltban, viszont lebuktak, a boltos pedig rájuk hívta a rendőrséget. Ezután kezdődött a tényleg vígjátékba illő menekülési kísérlet:

  • a férfi először úgy próbált menekülni, hogy a rendőrök karjaiba lökte a nőt;
  • mikor így nem sikerült meglógni, össze-vissza kezdtek mindketten rohangálni a boltban;
  • a férfi egy ponton azon morfondírozott, hogy egy zacskó szotyival (!!!) száll szembe a rá elektromos sokkolót fogó rendőrrel;
  • majd végül úgy döntött, hogy inkább nekirohan a rendőrnek, aki persze lelőtte a sokkolóval (ami csak pár percre akasztotta meg a fárfi menekülési ösztönét, ugyanis aztán megins megpróbált elfutni).

Mindeközben a nő többet ésszel, mint erővel alapon a bolt raktárhelyiségébe szaladt, ott pedig bemászott a szellőző rendszerbe, hogy Mission Impossible-be illően rázza le üldözőit. Eközben persze teljesen közelről belenéz egy biztonsági kamerába, de ez már majdnem mellékes. Azt ugyanis ez a hülyeség sem tudja überelni, hogy a szökevény nem kalkulálta bele a menekülési tervbe, hogy az álmennyezet nem fogja ők elbírni, így a rendőrök szeme láttára átzuhant a plafonon a bolt közepén.

Ezután még megpróbált elsétálni, mint ha mi sem történt volna, mielőtt végül megadta magát.

Forrás: index.hu

Hozzászólások