Dahua megfigyelőrendszerek JVSG tervezőprogramokkal

A Dahua Technology, hivatalosan megerősítette együttműködését a hálózatok szoftveres tervezésére specializálódott IPICA Ltd.-vel (közismerten JVSG), A kollaboráció eredményeként 2017. december elejétől a felhasználók a JVSG tervezőprogramjának segítségével egyszerűen és gyorsan tervezhetik meg Dahua technikákat tartalmazó videokamerás megfigyelő rendszereiket

A telepítők és rendszerintegrátorok számára mindig nagy problémát jelent nagy projektek kapcsán a felügyeleti rendszerek szimulált megjelenítése. A kézi rajzolással vagy CAD képalkotással elkészített tervek és számítások rengeteg időt és erőforrást igényelnek, többnyire azonban mégis pontatlanok. A JVSG program Dahua termékek tervezésére kialakított felülete hathatós segítséget jelenthet számukra a tervezésben és kialakításban a vizualizáció, automatizáció és sztenderdizációs funkciók révén.

A JVSG Dahua IP videófelügyeleti tervező programjaForrás: Dahua Technology Hungary Kft

A JVSG Dahua IP videófelügyeleti tervező programja
Forrás: Dahua Technology Hungary Kft

Olyan egyszerű adatok bevitelével, mint például a telepítési magasság, érzékelő formátum, felbontás, fókusztávolság, tökéletes 2D és 3D terveket készíthetnek a felhasználók.

“Megtiszteltetés számunkra a Dahua Technology-val megkötött új szerződés, melyet csupán kezdetként könyvelünk el hosszú távú együttműködésünkben. Az első fázis részeként a felhasználók rendelkezésére áll a teljes Ultra Smart és Eco-Savvy 3.0 széria, a HDCVI Ultra és Pro széria, az IP PTZ Ultra és Pro széria, valamint a HDCVI PTZ Pro sorozat. A tervezőprogramban megjelenő Dahua termékpaletta folyamatos követni fogja a gyártó cég aktuális kínálatát, újonnan megjelenő termékeit.” – mondta Mr. Max Shumeyko, a JVSG alapítója.

“A világ egyik vezető biztonságtechnikai cégeként a Dahua elkötelezett az innovatív termékek és szolgáltatások irányában. Ennek érdekében mindig törekedtünk arra, hogy saját területükön elismert cégekkel alakítsunk ki partnerkapcsolatokat. Szeretnénk, ha a Dahua neve összekapcsolódna az egyszerűen használható, professzionális alkalmazásokkal és termékekkel. A JVSG és a Dahua közös tervezőfelülete tökéletesen illeszkedik ebbe a jövőképbe és meggyőződésem, hogy nagyszerű fogadtatása lesz felhasználóink körében” – tette hozzá Mr. Gao Jiaqi, a Dahua tengerentúli részlegéért felelős marketing menedzsere.

Az együttműködés újabb előrelépést jelent a Dahua termék felhasználói számára a különböző projekteken való sikeres részvétel irányában. Megjegyzés: a Dahua kamerái a 9.1 (1636) verziótól kezdődően elérhetőek az alkalmazásban.

Forrás: Dahua Technology Hungary Kft