A PowerLynx innovatív megoldása az adatátvitel és az energiaellátás terén

A Magyarországon korábban még nem alkalmazott InOne rendszer olyan vállalkozások és projektek számára nyújt egyedülálló megoldásokat, ahol az adatátvitelt és az energiaellátást nagyobb távolságokat áthidalva kell megoldani, vagy kiemelkedően szigorú biztonsági előírásoknak kell megfeleltetni.

Akár 10 km-es hatótávot is képes áthidalni, erősítő közbeiktatása nélkül, ráadásul telepítése esetén akár 30% költség-, és időmegtakarítással is számolhatunk a hagyományos PoE megoldásokhoz képest. Az egyes PoE szabványok teljesítményével elérhető távolságok:

3 300 m 6 500 m 13 000 m
2x PoE++ (802.3bt) 2x PoE+ (802.3at) 2x PoE (802.3af)

Az InOne rendszer a szerver oldali egységből, a végfelhasználói csatlakozási pontból és a köztük lévő Powered Fiber mikro hibrid kábelből épül fel.

Miben más az InOne rendszer a hagyományos PoE rendszerekhez képest?

Akár 10 km-es hatótáv, erősítő nélkül
A rendszer minden olyan infrastruktúrában segítséget nyújt, ahol a hagyományos PoE rendszerek határait meghaladó szükségletek vannak. Olyan szabadalmaztatott megoldást kínál, ami messze felülmúlja a PoE legújabb szabványainak korlátait. Az általunk forgalmazott legkisebb teljesítményű kábel is 1000 méteres távolságon 100Watt teljesítmény átadására képes, az optikai adatátviteli mellett.

Akár 30% idő-, és költségmegtakarítás

Az InOne rendszer alkalmazásával szignifikánsan csökkenthetőek a telepítési költségek a hagyományos rendszerekhez képest, hiszen egy kábelben, egy nyomvonalon fut az energiaellátás és az adatátvitel. Ezen felül, az InOne mikro hibrid kábelek vékony kialakítása lehetővé teszi a befúvásos telepítést akár a meglévő védőcsövekbe is, ami további költség- és időmegtakarítást eredményez.

Biztonságos áramellátás, kiemelkedően biztonságos üzemeltetés

Az InOne rendszer alkalmazása nagy mértékben növeli a rendszer megbízhatóságát és kiemelkedő rendelkezésreállást biztosít, akár a kritikus infrastruktúra védelmében is. Az InOne rendszerhez kapcsolt összes távoli végpont tápellátása egyetlen központi szünetmentes egységgel biztosítható. Ez jelentősen csökkenti egy biztonságos infrastruktúra kialakításának költségeit.

Egyetlen forrásból több eszközt képes ellátni
Az InOne rendszer kiemelkedő teljesítményének köszönhetően több eszköz áramellátását és adatátvitelét képes biztosítani. A rendszer alkalmazásával könnyen alakíthatóak ki új távoli csillagpontok a hálózati infrastruktúrában.

Automatikus hibaelhárítás
Az InOne rendszer képes például egy gyűrű hálózaton keletkezett kábelszakadás után másodpercek alatt átváltani két lánc topológiára, ezzel biztosítva a sérületlen hálózati szakaszok zavartalan működését.

Minden hálózati topológiában alkalmazható
Az InOne rendszer minden hálózati topológiában használható úgy mint, gyűrű, csillag, lánc, fa, busz, hurkolt.

Milyen projektekhez ajánljuk az InOne rendszert?

  • CCTV és biztonsági rendszerekhez
  • Drónvédelmi rendszerekhez
  • 5G/WiFi kisbázis-állomásokhoz
  • antenna-rendszerekhez
  • IoT-hez és Okosvároshoz

Ezen kívül alkalmasak nagy méretű ipari létesítmények, autópályák, határ vagy periméter védelmi infrastruktúrákhoz, de felhasználási lehetőségeik igen sokrétűek.

A PowerLynx-nél nem csak arra fektetünk nagy hangsúlyt, hogy innovatív megoldásokat hozzunk megrendelőinknek, hanem arra is, hogy mindezt szakértői támogatással nyújtsuk: szakképzett csapatunk készen áll arra, hogy minden kérdésére válaszoljon és az Ön egyedi igényeire szabott megoldást kínáljon.