U&Z Keyng alkalmazás: Mobil hozzáférés-vezérlés a zárrendszerhez

Az Uhlmann & Zacher Keyng alkalmazásával a “Clex private” rendszer felhasználói útközben is kezelhetik elektronikus zárrendszerüket. Az okostelefonok és a zárak Bluetooth energiatakarékos technológiával kommunikálnak. A titkosított biztonságos azonosító felhasználható a transzponderek jogosulatlan másolatai kizárására.

Forrás: Uhlmann & Zacher

Forrás: Uhlmann & Zacher

Az alkalmazás kis és közepes méretű egységek, például orvosi rendelők, ügyvédi irodák, kisebb irodai egységek vagy magánlakások elektronikus zárrendszerének a kezelésére ajánlott leginkább. Az app. a felhasználót intuitív módon vezeti végig az alkalmazáson keresztül és áttekintést nyújt az összes mentett zárról és transzponderről.

A csatlakoztatott zárak megnevezhetők az egyéni igényeknek megfelelően. Az engedélyek közvetlenül megadhatók, vagy megváltoztathatók az alkalmazásban. A transzponder kulcs közvetlenül az okostelefonon is kezelhető a Near Field Communication (NFC) segítségével, így a kulcsokat (zár nélkül is) könnyen hozzá lehet adni, vagy el lehet távolítani az alkalmazásból. Minden további funkció, például szerelés, akkumulátorcsere vagy szerviz is lehetséges az alkalmazásban.

Az Uhlmann & Zacher GmbH 1996 óta fejleszt és gyárt elektronikus reteszelő rendszereket. A társaság az egyik felkészültebb, magas színvonalú elektronikus zárrendszer-szolgáltató. Az ötletektől és fejlesztésektől az ügyfélszolgálatig és a műszaki támogatásig, minden a Würzburg közelében, Waldbüttelbrunnban található székhelyen zajlik.

Forrás: git-sicherheit.de

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások