Vanderbilt Bluetooth olvasók – Korszerű beléptetés vezérlés

A Bluetooth Low Energy (BLE) átalakítja a hozzáférés-vezérlés jövőjét és megszünteti a fizikai kártya, vagy címke szükségességét – hangsúlyozza Vanderbilt. Az okostelefonok és az intelligens kártyák egyidejű támogatása áthidalja a szakadékot a hagyományos hozzáférési hitelesítő adatoktól a kártya nélküli mobil hozzáférés-vezérlésig és lehetővé teszi a meglévő helyekbe történő zökkenőmentes integrációt.

Forrás:  Ifsec Global

Forrás: Ifsec Global

Vanderbilt Bluetooth (BLE) olvasók

Biztonság és költségek

Az olvasók 128 bites AES adattitkosítással és véletlen szűréssel rendelkeznek. Ez ugyanaz a titkosítás, amelyet a bankok és a kórházak is használnak. A térség más márkáival összehasonlítva a Vanderbilt egy egyszeri licencvásárlást kínál, szemben az előfizetésen alapuló modellel, amely éves díjakat tartalmazna virtuális hitelesítő adatok alapján. Így a rejtett többletköltségek is elkerülhetőek és hosszabb távon jelentős megtakarítás érhető el.

A hozzáférési jogok létrehozását, telepítését és kezelését az adminisztrátor közvetlenül az ACT Enterprise-ban is elvégezheti az egyszerű kezelés érdekében.

Működés

Az ACT Enterprise szoftvert virtuális hitelesítő adatok hozzáadásához és terjesztéséhez használják, nagyjából ugyanúgy, mint egy hagyományos fizikai kártya vagy címke kiosztása esetén az alkalmazottak vagy a látogatók számára. A folyamat során, a felügyeleti szoftver hozzáad egy felhasználót a hozzáféréshez, majd ahhoz hozzáadja a hitelesítő adatot és elküldi azt a felhasználó mobiltelefonjára.

A kezdeti beállítást a szoftver (ACT Enterprise) hajtja végre. Miután a beállítási folyamat befejeződött, az olvasóval (Bluetooth olvasó, normál kártyaolvasó) ellenőrzik, hogy a bemutatott kártya, vagy mobiltelefon rendelkezik-e belépési jogokkal az épületbe való belépéshez.

Vanderbilt BLE olvasó (tételesen)
  • BLE hardver a Vanderbilt szoftverrel
  • Vanderbilt virtuális hitelesítő adatok, (szoftver licenc vásárlása)
  • Wiegand és OSDP interfész lehetőségek
  • Kompatibilitás a MIFARE Classic és a MIFARE DESFire EV1, EV2 modellekkel
  • Kompatibilis rendszerek: ACT Enterprise
  • INGYENES végfelhasználói alkalmazás Android és iOS rendszerekhez
  • IP65 vízálló elektronikával szerelt.

Forrás: ifsecglobal.com

Hozzászólások