Security Essen 2016. Kirobbanó siker a legnagyobb európai biztonságtechnikai kiállítás, avagy… II. rész.

Security Essen 2016. Kirobbanó siker a legnagyobb európai biztonságtechnikai kiállítás, avagy… II. rész

tán mégsem? Igazából ez a kérdés motoszkál bennem szeptember 30. óta, mikor is felléptem a Németországból távozó repülőjárat fedélzetére. Elvitathatatlan, hogy 1040 kiállító európai (sőt világ) szinten – különösen egy biztonságtechnikai kiállítás esetén – fejbevágó mennyiség. Mégis, bennem maradt egy kis tüske, ami azóta is birizgál.
(tovább…)

Security Essen 2016. Kirobbanó siker a legnagyobb európai biztonságtechnikai kiállítás, avagy… I. rész.Forrás: Ollári Viktor

Security Essen 2016. Kirobbanó siker a legnagyobb európai biztonságtechnikai kiállítás, avagy… I. rész

…tán mégsem? Igazából ez a kérdés motoszkál bennem szeptember 30. óta, mikoris felléptem a Németországból távozó repülőjárat fedélzetére. Elvitathatatlan, hogy 1040 kiállító európai (sőt világ) szinten – különösen egy biztonságtechnikai kiállítás esetén – fejbevágó mennyiség. Mégis, bennem maradt egy kis tüske, ami azóta is birizgál.
(tovább…)

Az adatvédelem 12+1 kérdése

Az adatvédelem 12+1 kérdése

Az internetes bűnözés növekedésével és az egyre profibb módszerek megjelenésével mindenki el kell gondolkozzon vajon mindent megteszünk-e a minket érintő területek IT biztonságáért? Mérjük fel a helyzetet és tegyük meg a szükséges lépéseket mihamarabb. Ebben ad konkrét és hasznosítható tanácsokat Solymos Ákos a QUADRON tanácsadói üzletág vezetője.

(tovább…)

Lap teteje