Dahua DH-IPC-EBW81200P

Kamerák kézközelben – Dahua Fisheye

Az ismerkedésre hozzánk eljutott, költőien hosszú nevű Dahua (DH-IPC-EBW81200P), ONVIF kompatibilis, IP67/IK10 védettségű, -30°C és +60°C között üzemképes, 15 kép/s frissítési sebességű (max. felbontás mellett) termék, lassacskán 2 éve elérhető a piacon.

(tovább…)

Samsung/HanwhaPNF-9010RV

Kamerák kézközelben – Samsung Fisheye

Olyan 2 éve, a biztonságtechnika piacán kevésbé ismert Hanwha felvásárolta a Samsung Techwint. Egy kb. egy évnyi bizonytalankodást követően a Techwin összekapta magát, és ontani kezdte az új termékeket. Ezek között került piacra a jelen vizsgálódásunk tárgyát képező technika, az ONVIF kompatibilis, IP66/IK10 védettségű, már H.265 tömörítést is felkínáló, PNF-9010RV márkajelű kamera.

(tovább…)

Grundig GCI-R1667F

Kamerák Kézközelben – Grundig Fisheye

A Grundig nem fiatal márka a piacon. Kisebb nagyobb hullámhegyek és völgyek után, kb. 2 éve született a cégnél döntés a termékkínálat „felturbózásáról”. Dinamikus kínálatukból az egyik legfiatalabb jelen írás alanya az ONVIF kompatiblis, IP66 / IK10 védettségű GCI-R1667F.

(tovább…)

Egyetlen kamerával az egész helyiség biztonságáért

Egyetlen kamerával az egész helyiség biztonságáért

GV-IP FishEye kamerák képesek a helyiség teljes körű megfigyelésére, ráadásul ezt a rendkívül praktikus hálózati kamerát a Geovision már 10 MP-es változatban is forgalomba hozta. Megfelelő felhelyezési pontra rögzítve a FishEye belátja a helyiséget, így kifejezetten alkalmas például üzletek védelmére, ám felhasználási lehetőségei jóval sokrétűbbek.

A FishEye kamerák sajátossága, hogy egyetlen pontból megfigyelhetővé válik a tér 360°-os szögben. A FishEye felülről figyeli a helyiség minden egyes részét, és átláthatóvá teszi az ott folyó eseményeket. A 10 MP FishEye IR hatótávolsága maximum 10 diaméter, ami közepes méretű helyiségek éjszakai védelméhez ideális. A sorozat legújabb tagjának 10MP-es felbontása kiemelkedően részletgazdag képet közvetít 10FPS mellett.

Egyetlen kamerával az egész helyiség biztonságáért

Mindazon felül, hogy FishEye egyetlen átfogó képet ad, lehetőség nyílik a kép egyes szekcióinak különálló kameraképként való kezelésére is, a monitoron az előre beállított területek megjeleníthetők, és ezzel egyidejűleg digitális pásztázásra is van mód.

http://www.youtube.com/watch?v=jsyAszAR3B4

A Geovision FishEye önmagában is diszkrét megjelenésű kamera, azonban lehetőség van süllyesztett telepítésére, így még kevésbé kelt feltűnést. A FishEye sorozat 2, 3, 4, 5, valamint 10 MP változatban található meg a piacon, IR-rel és anélkül is, beltéri és kültéri kivitelben egyaránt. A FishEye egyszerű, hatékony és diszkrét megoldást kínál az IP-kamerák világában.

Egyetlen kamerával az egész helyiség biztonságáért

Forrás: GeoVision Hungária

Kapcsolódó cikkek:

Bemutatkozó: GeoVision Hungária Kft.

Minden, amit tudni akartál a GeoVision márkáról…

2 millió kilométernyi új kábel

Merre tart a videomegfigyelés 2014-ben?

Merre tart a biztonságtechnika 2014-ben? 1. rész – videomegfigyelés

Lap teteje