axis_training_05_07_cover

Axis Sales Training – Fókuszban az ügyfélkapcsolatok

Ezúton szeretnénk meghívni 2019.05.07-én tartandó idei első Axis Sales Training-re!  Az egynapos képzésen partnereink első kézből szerezhetik meg a legfontosabb információkat az Axis biztonságtechnikai rendszerek ajánlási- és értékesítési folyamatairól, termékeiről.

geov-innovacio-cover

GeoVision Hungária Kft. – Innovációs nap

Idén ősszel is megrendezzük szakmai szemináriumunkat, melynek az „Innovációs nap” címet adtuk. Célunk, hogy a termékújdonságok bemutatása mellett több szakmai tapasztalatot, esettanulmányt és iparági jövőbe látást adjunk a résztvevőknek. (A cég közleménye)

Kriminálexpo 2016 Forrás: www.kriminalexpo.hu

Kriminálexpo 2016

“Kommunikáció a biztonságos világért, kommunikáció a biztonságos Magyarországért” témakörben kerül megrendezésre az idei Kriminál expo 2016. november 8-10. között

geovision workshop 2015. április 15.

GeoVision workshop 2015 április 15.

A GeoVision Hungária Kft 2015 április 15-én tartja következő workshop programját. Az ingyenes gyakorlati tanfolyamon valós működési körülmények között, élőben van lehetőség kipróbálni a legújabb GeoVision fejlesztéseket!  Két új témával is bővül a program:  a  GeoVision beléptetőrendszer  és a Cloud kamera alkalmazások bemutatása.

Lap teteje