Bosch és Milestone megállapodás

A Bosch Security Systems és a Milestone Systems globális partnerségi megállapodást kötött az IP-alapú termékeik teljes integrációja érdekében.

 

A Bosch és a Milestone együttműködésének célja a Bosch IP-alapú videoberendezései és a Milestone XProtect IP Video Management Software összehangolása. Az együttműködés része, hogy a Milestone, mint prémium partner vesz részt a Bosch Integrációs Partner Programban (IPP). Az IPP célja az átjárhatóság biztosítása a Bosch videoberendezések és a vezető szoftvermegoldások között. A két vállalat már évek óta dolgozott együtt, most az új stratégiai partnerség célja az integráció magasabb szintre emelése. A közös ügyfeleknek már elérhető a Milestone új, külön drivere a Bosch IP-alapú eszközeihez.

Bosch és Milestone megállapodás

Ez az új illesztő program támogatja a kamerákban történő adattárolást és a Bosch beépített Intelligent Video Analysis által kínált lehetőségeket a biztonsági kockázatok csökkentésére, és különféle egyedi funkciókat a Bosch széles körű IP videotermékei számára. A Milestone Systems már eddig is támogatta szabotázs- és mozgásérzékelés valamint a H.264 tömörítést a Bosch IP-alapó videoberendezéseiben.

„A Bosch Integrációs Partner Programja már biztosítja az ügyfeleinknek, hogy hozzáférjenek a Milestone legújabb technológiai újításaihoz” – tájékoztatott Rudolf Spielberger, a Bosch Integrációs Partner Programjának vezetője.

„Milestone örömmel veszi a magas szintű részvételt a Bosch új Integrációs Partner Programjában, amely kihasználja a nyílt platform adta lehetőségeket az IP-alapú videomegfigyelő rendszerekben” – tette hozzá Christian Bohn, a Milestone elnökhelyettese.

A stratégiai partnerség részeként a Bosch és a Milestone nagy hangsúly fektet a két cég közös marketingjére világszerte, számos rendezvényen, konferencián, kiállításon vesznek részt együtt.

Forrás: Bosch

 

 

Vélemény, hozzászólás?