Egyszerű megoldás a beléptetés területén

Ahol nehezen megoldható a kulcsok használata, vagy egy területen több szintű jogosultsági rendszert kell kiépíteni ideális megoldást jelent egy önálló beléptető vezérlő. A SAC 6 készülék egyajtós, többfunkciós, önálló beléptető vezérlő. A teljesen kiöntött elektronika masszív, vandálbiztos, galvanizált fémházban található, ezáltal mind beltéri, mind kültéri használatra alkalmas. Wiegand kimenettel használható billentyűzetnek vagy kártyaolvasónak, valamint  beléptető központokhoz csatlakoztatható.

A SAC 6 akár 2000 felhasználót is kezelhet. A jogosultságok felvitele és törlése az eszköz billentyűzetén keresztül történik, nincs távoli elérés és nincs lehetőség hálózatba kötésre. A felhasználók azonosítása egy sorszámmal történik, ennek alapján lehet törölni, kiegészíteni vagy módosítani a jogosultságokat.

Az olyan tulajdonságok, mint a megvilágított billentyűzet, rövidzárvédelem, szabotázsvédelem, gyors működési sebesség (2000 felhasználónál 20ms) sokrétű felhasználási lehetőséget biztosítanak, a SAC 6 beléptető vezérlőnek. Ideális választás lehet például lakossági felhasználásra (kis boltok raktárai, lépcsőházi bejáratok),  ugyanakkor ipari ingatlanok, laboratóriumok, gyárak, bankok és börtönök beléptetésének vezérlésére is kiválóan alkalmas. A Novosec weboldalán a Terméktámogatás – Beléptetők – Wiegand mappából letölthető a SAC 6 magyar nyelvű kézikönyve, amely tartalmazza a termék specifikációit, valamint telepítési és programozási útmutatóját.

NovosecForrás: Novosec Security Kft.

Kapcsolódó cikkek:

Piacnövekedés várható a belépés szabályozás területén

Merre tart a biztonságtechnika 2014-ben? 3. rész – beléptetés

Előretört az IP-technológia a gyorskapukban is

IP-alapú beléptetőrendszer

CCTV újdonságok: Mobotix IP-kamerák

Vélemény, hozzászólás?