Új kereskedelmi igazgató a Z&Z-nél

Békés Miklós (46) lett a Z&Z Biztonságtechnika Kft kereskedelmi igazgatója. A két évtizedes értékesítési és értékesítés-fejlesztési tapasztalattal rendelkező szakember a Ringier Axel Springer és a Metro Áruházak Kft-nél, korábban pedig a British American Tobacco Hungary-nél töltött be vezető beosztásokat.

Békés Miklós

Békés Miklós

A most kialakított pozícióba a cég egy olyan menedzsert keresett, aki a gyors üzletmenetről ismert FMCG (gyorsan forgó fogyasztási cikkek) szektorban szerzett tapasztalatokat. „A folyamatosan változó fenyegetések, a biztonsági eszközök és technológiák rohamos fejlődése a védelmi ágazatban is egyre nagyobb tempót diktál. Az eddig alkalmazott értékesítési módszerek mellé szükség van a pörgősebb kereskedelmi ágazatokban megszerzett látásmódra és tapasztalatokra is.” – magyarázta a döntés okait a Z&Z Kft cégvezetője. „Békés Miklós személyében ezt a régóta keresett szakembert találtuk meg.” – tette hozzá Miller Krisztina.

A Z&Z Biztonságtechnika Kft az egyik legfontosabb szereplő a speciális biztonságtechnikai rendszerek és berendezések értékesítése, telepítése, karbantartása és bérbeadása terén. Az egykoron „röntgenes cég”-ként aposztrofált Z&Z mára a személy- és csomagátvizsgálás szakértője, amely egyedülálló terméktámogatást is nyújt a forgalmazott termékekhez.

További információt a Z&Z Biztonságtechnika Kft-ről, termékeiről és szolgáltatásairól a www.zandz.hu weboldalon talál.

Hozzászólások