Tenyérnyi Axis kamera optimalizált IR technológiával

Az AXIS M1145-L és az AXIS M1145 fix hálózati kamerák elérhető árú megoldások a diszkrét éjjel-nappali megfigyelésre, ideálisak a professzionális felhasználásra kereskedelmi egységekben, butikokban, éttermekben, hotelekben és irodákban, ahol a könnyű azonosíthatóság elengedhetetlen feltétel.

A két kamera full HDTV, 1080p felbontással rendelkezik és a felvételeket H.264 tömörítéssel rögzíti. Az AXIS 1145-L beépített, állítható infravörös LED megvilágítással rendelkezik a könnyű és diszkrét éjjel/nappali megfigyelés érdekében. Ez a fajta megvilágítás láthatatlan az emberi szem számára, de a kamera akár 15 méter távolságból, teljes sötétségben is képes embereket és tárgyakat felismerni.

A kamerákat karcsú és kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyen és gyorsan lehet telepíteni, egyszerű beállítani és problémamentesen üzemelnek olyan környezetben, ahol a video-megfigyelést a nap 24 órájában el kell látni. A természet megóvása érdekében a kamerák műanyag részei 39%-ban (AXIS M1145-L), illetve 42%-ban (AXIS M1145) újrahasznosított anyagból készülnek.

A kamerák HDTV 1080p felbontással rendelkeznek teljes képsebesség mellett, valamint többszörös H.264 és Motion JPEG video-folyamokkal rendelkeznek, melyeket egyénileg lehet a sávszélesség és a tárolókapacitás függvényében optimalizálni. További tulajdonságai a végponton történő tárolás beépített microSD/SD/SDHC kártya foglalattal, pixelszámláló, AXIS Corridor Format, PoE (IEEE 802.3af) és PIR (passzív infravörös érzékelő) opciók.

Axis kameraA további termékjellemzők:

Optimalizált IR, egy energiahatékony LED technológia, ami rugalmasan alkalmazkodik az infravörös megvilágítás szögéhez.
P-Írisz optika az optimális mélységélesség, felbontás, kép kontraszt és tisztaság érdekében.
Távoli 3,5x-es optikai zoom, amivel a kamera nézőszögét optimalizálhatjuk a megfigyelendő terület függvényében.

Az AXIS M1145-L és AXIS M1145 kamerák az Axis Application Development Partner Programon keresztül, az Axis Camera Station, valamint az ingyenes Axis Camera Companion által támogatottak. A kamerák támogatják az Axis Video Hosting System szolgáltatást és az ONVIF szabványnak köszönhetően egyszerűen integrálhatók. A termékek már elérhetőek az Axis Communications magyarországi disztribútoránál, az Aspectis Kft. kínálatában. Bővebb információért kérjük, keresse értékesítő kollégáinkat.

Forrás: Aspectis

Kapcsolódó cikkek:

Álljon át a digitális oldalra

IP 4000 – praktikus megoldás a videofelügyelethez

A videorendszerek piacának iránya

Vélemény, hozzászólás?