power_oktatas_600_cover

Power okatatások 2019 január – március

A Power Biztonságtechnika új oktatássorozatot indít különböző témakörökben. Csatlakozzon ingyenes oktatásainkhoz, amelyeken részt vehet személyesen a 3. kerületi székhelyünkön, vagy meghallgathatja online, webinárium keretében is.

20160831_illegalis kamerazas

Kamerás megfigyelő rendszerek adatvédelme konferencia.

A téma igencsak aktuális, már a Securinfo is foglalkozott a kérdéssel. Megkerülhetetlennek véljük, hogy úgy felhasználók, mint a telepítők és tulajdonosok tájékozottak legyenek az aktuális szabályozási kérdéseket érintően.  Ezt szem előtt tartva ajánljuk olvasóink figyelmébe az Infoszféra Kft. rendezvényét.

Tűzvédelmi szakvizsga távoktatási formában Forrás: tuzvedelmi kepzes.hu

Tűzvédelmi szakvizsga távoktatási formában

Az IP Cam Technologies Kft  örömmel értesíti az érdeklődő szakmai közönséget  arról, hogy új rendszerű, távoktatási formában indítja  tűzvédelmi szakvizsga képzéseit.  A Képzés – továbbképzés valamint vizsga a 45/2011.(XII.07.) BM rendelet alapján kerül lebonyolításra, a tűzvédelem technika számos területét érintően.  

20160628_a38

Felkészülve a túlélésre!

Közhely, de sajnos igaz: egyre veszélyesebb világban élünk és általánosságban a legkevésbé sem vagyunk felkészülve a kritikus helyzetek kezelésére. Cikkünkben egy gyakorlati képzési modellt mutatunk be, amely növeli a váratlan, életet és / vagy testi épséget veszélyeztető konfliktushelyzetek megoldásának hatékonyságát.

GeoVision májusi oktatás, téma a térfigyelés

GeoVision májusi oktatás, téma a térfigyelés

Ki szerelhet és ki üzemeltethet térfigyelő rendszereket? Mit hova szerelhetek? Templomtorony, víztorony előnyei, buktatói. Vezeték nélkül bármit, bárhova? Engedélyezés, mérés, gyakorlati tanácsok.

samsung techwin 1 napos konferencia

Samsung Techwin 1 napos tanfolyam az Aspectis szervezésében

 A Samsung IP rendszerek oktatást azoknak ajánljuk elsősorban, akik már részt vesznek, vagy részt vennének ilyen rendszerek telepítésében, szeretnének megismerkedni a cég termékeivel. Műszaki előkészítők, projekt mérnökök és pre-sales kollégáknak is ajánljuk a tanfolyamot ismereteik bővítése érdekében.

Német Ferenc, az SzVMSzK elnöke

Újabb vizsgát kell tenniük a biztonsági őröknek

További képzésen kell részt venniük a biztonsági őröknek, és csak sikeres vizsga esetén dolgozhatnak ilyen típusú munkakörben június 1-je után. Az oktatás szervezett és önálló formában is elvégezhető volt, ugyanis a tananyag az interneten is megtalálható.

Lap teteje