Kapuvezérlés határok nélkül

A modern kor embere egyre inkább intelligens vezérlések között érzi jól magát. Ezt az igényt már a lakókörnyezet külső rétegében is ki lehet elégíteni. A kertkapunak, garázsbejárónak vagy társasházi lépcsőházak bejáratainak GSM alapú ingyenes vezérlésére a TELL két terméke, a Gate Control 20 és Gate Control 1000 lehetőséget nyújt.

A Gate 20 és Gate 1000 használatával akár egy szomszédos országból is nyitni lehet a balatoni hétvégi ház kapuját biztonságosan, miközben az okos telefonunkon keresztül meggyőződhetünk arról is, hogy az objektumba felszerelt kamerák kinek az érkezését rögzítik. Ezen felül a Gate 1000 segítségével nagyobb objektumok kapuvezérlését egyszerűen és nyitási-esemény dokumentálhatóan tudjuk megoldani ingyenesen, akár 1000 felhasználóig is. Mindezen felül a GSM rendszerek titkosítási és azonosítási kódjai, amik például a hívó fél telefonszámához köthetőek, legalább akkora biztonságot adnak, mint az ugrókódos távirányítók.

Gate Control 20 legfontosabb műszaki paraméterei:

  • 2 relé vezérlése ingyenes hívással
  • SMS küldés 2 NO/NC kontaktus bemenetről
  • programozható SMS-ben, 20 felhasználó (telefonszám) felvételére van lehetőség
  • nagyméretű eseménymemóriával rendelkezik (akár 2000 esemény)
  • az eseménynapló távolról is letölthető

  • tápfeszültség igénye – 9-30V AC/DC

Egyéb funkciói közül kiemelendő, hogy képes érzékelni a nyitva maradt kaput vagy a fotocella letakarását és ezekről is SMS-t küld felhasználójának. Kistestvéréhez képest a Gate Control 1000 esetében már 4 kontaktus bemenetről van lehetőség SMS-küldésre és akár 1000 felhasználó is felvehető.  Ezeken kívül a Gate Control 1000 valamennyi fenti paramétere megegyezik a Gate Control 20-éval.

Termékek részletesebb leírása:

Gate Control 20 
Gate Control 1000

Forrás: Novosec Security Kft.

Kapuvezérlés határok nélkül

Kapcsolódó cikkek:

GSM-alapú kommunikátorok

Üres épületek védelme

Távfelügyeleti megoldások 4. – A rádiós rendszer kialakítása

Vélemény, hozzászólás?