Új üvegtörés érzékelő a RISCO-tól Forrás: LDSZ Kft

Új üvegtörés érzékelő a RISCO-tól

Megszűnt a RISCO ( régi nevén ROKONET ) RG61 VITRON üvegtörés érzékelő gyártása. Helyette az RG71FM0G300B ViTRON Plus Glassbreak érzékelő érkezik hamarosan.

iQALARM – a riasztóközpontok új generációja Forrás: LDSZ

iQALARM – a riasztóközpontok új generációja

Az LDSZ új iQALARM riasztóközpont családja a riasztórendszerek generációváltásának jegyében született, és egyaránt megfelel a korszerű rendszerekkel szemben támasztott követelményeknek, és a magyar piacot jellemző ár/érték arány elvárásoknak is.

Nyílt napok az iQAlarmnál Forrás: LDSZ

Nyílt napok az iQAlarmnál

A vezeték nélküli rendszerek eladása az elmúlt időszakban 5%-ról 40%-ra nőtt és az előrejelzések szerint ez csak fokozódik. A gyártó cég képviselőivel találkoztak az LDSZ szakembereivel Lengyelországban.

Korszerű behatolásvédelem: az Optex RLS-2020I beltéri lézerszkenner.Forrás: Modern Alarm Kft

Korszerű behatolásvédelem: az Optex RLS-2020I beltéri lézerszkenner

Az OPTEX, a világ egyik vezető érzékelő gyártója, a díjnyertes REDSCAN sorozatát bővítette egy új, beltéri lézeres érzékelővel, az RLS2020I típussal. Ez a modell a több éve forgalomban lévő RLS3060 lézerszkenner „kistestvére”. Ennek előnyös tulajdonságait és az elmúlt évek során gyűjtött tapasztalatokat sűrítették egyetlen kompakt méretbe.

Új SATEL VERSA Plus riasztóközpont

Új SATEL VERSA Plus riasztóközpont

Újabb taggal, a VERSA Plus-szal bővült a SATEL eddig is méltán népszerű kis- és közepes méretű objektumok védelmére szánt riasztóközpont családja. Ez a vezérlőközpont már önmagában is számos olyan műszaki megoldást tartalmaz, melyeket eddig csak több, külön bővítő modul alkalmazásával  lehetett elérni. De ugyanígy kiemelendőek a készülék megjelenéséhez kapcsolt további technológia újítások is.

Új SATEL bővítőpanelek a MASCO kínálatában

Új SATEL bővítőpanelek a MASCO kínálatában

Ahogy évről-évre a természet is megújul, úgy a gyártók is időnként a piac és a vásárlók igényeinek megfelelően felfrissítik, modernizálják kínálatukat. A lengyelországi Satel INTEGRA és VERSA behatolásjelzői új bővítőmodulokkal jelentkeznek a piacon.