IP-kamera videomegfigyelő rendszer fémdetektor kapukhoz

Az olaszországi CEIA a világ legjobb minőségű fémdetektor kapukat gyártó cége, amely a közelmúltban új, IP alapú videomegfigyelő rendszert fejlesztett ki. Az IP-kamerás fémkereső eszköz rendkívül sokoldalú analitikai-statisztikai szoftverrel rendelkezik, amely a kapu tranzit adatait hozzá is rendeli a kamerából beérkezett képekhez.

Az új IP alapú MDAR videomegfigyelő rendszer tranzit- és riasztási adatok alapján, valamint a beépített kamera által közvetített képek és mozgóképek segítségével teszi lehetővé a valós idejű megfigyelést és felügyeletet. A központosított adatbázisban mindennemű áthaladásai adatot a kamera felvételeivel együtt archivál a szerver. A videomegfigyelő rendszer rendelkezik automatikus képvisszajátszási funkcióval is riasztások esetére. A rendszer igény szerint képes statisztikai jelentés és összesítés készítésére mely tartalmazza az áthaladásokat, valamint a riasztásokat. Ezeket képes xls. formátumú diagramon ábrázolni.

Az IP-kamera a fémdetektor kapu felső kereszttartóján helyezkedik el, és közvetlenül a kapu hálózati bemenetére csatlakozik. A kapun áthaladókról – beállítástól függően – fénykép vagy videofelvétel készül. A hálózati kártya kimenetén keresztül az IP-kamera az áthaladási és riasztási adatokkal együtt továbbítja a felvételt a grafikus felületű szoftverrel installált szerverre, amelynek monitorján maximum 64 fémdetektor kapu kameraképe jeleníthető meg egyszerre.

MDAR videomegfigyelő rendszer

MDAR videomegfigyelő rendszer

A MDAR rendszer legnagyobb előnye a különböző szűrés-hozzárendelés funkciókban rejlik. A program segítségével visszakereshetők a riasztások és a riasztáskor áthaladó személyekről készült felvételek, amely nagyban segíti a fémkereső kapuk átbocsátóképességének növelését. Az eltárolt felvételek Windows, Mac és Linux kompatibilisek.

ForgalmazóZ&Z Biztonságtechnika Kft.

Vélemény, hozzászólás?