Érintőképernyős terminál a Heathrown

Az Emerald segíteni fogja a biztonsági személyzet munkáját, tisztán kivehető, színes kép jelzi a kártyastátuszt a hozzáféréseknél, továbbá a rendszer nagymértékben növeli a biztonságot a Heathrow Campus területén, ahol a szállítmány, a személyzet és a legénység is ellenőrzési ponton halad át.

Már több mint 20 éve van üzemben a CEM Systems a repülőtéren mind az öt terminált felügyelve, az AC2000 Airport biztonsági és repülés specifikus hozzáférés szabályzó menedzsmentrendszerrel kiegészülve. Az AC2000 Airport rugalmas és igényekhez szabható biztonságtechnikai megoldást kínál az egyedi és egyre növekvő követelményekhez.

Az AC2000 Airport védi a személyzetet, a repülés kiegészítő berendezéseket és évente több millió utast is. A rendszert számos modul egészíti ki, például az AC2000 AED (riasztási esemény megjelenítésre), az AC2000 T&A (látogatottság ellenőrzésére), az AC2000 VIPPS (az igazolvány használatok vizuális ábrázolására), és ezeken felül a repülőtér több mint 4000 adatolvasót is kezel a CEM S600 hatósugarában, nem beszélve a hordozható, roaming adatolvasó-eszközökről.

Miközben folyamatosan fejlesztés alatt állnak a hardverek hatósugarai, az Emeraldot a Heathrow ID központban helyezték el, a Campus területén. „Az Emerald intelligens eszköz révén felhasználói jogokat biztosít, felügyeleti szükségleteket elégít ki, fellendíti az üzleti tevékenységet és növeli az intézkedések hatékonyságát.” – nyilatkozta Andrew Fulton, Senior Director Global Sales, a CEM Systems.

Érintőképernyős terminál a Heathrown

Az Emerald kizárólag olyan adatokkal dolgozik, amelyeket a CEM AC2000 hozzáférés-vezérlő PC kliens használ. Ezek az adatok csak a kapuk közelében férhetők hozzá a rendszer alkalmazásai és táveszközök segítségével, így teljesen biztonságosan használhatók.

Rengeteg kiegészítő lehetőséget is biztosít a rendszer. A First and Last swipe megmutatja a belépéseket és azok célját, a Card Details alkalmazással ellenőrizhetők a hozzáférési szintek és a kártyák érvényessége, a Change PIN pedig lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy személyes kódjukat az operátorok közreműködése nélkül változtassák meg.

Az Emerald a képernyők kezelésében is szerepet játszik, így reklám céllal vagy a látogatók informálása érdekében folyamatosan változtatja a területen található kijelzők képét, így a Heathrow nagymértékben tudja támogatni a területén működő üzleteket is.

Az Entry Checklist Mode alkalmazásával beállítható a kapukon való áthaladáshoz, hogy képernyőn megjelenített kérdésekre adott helyes válasz megadása után lehessen csak továbbhaladni. Ha a képernyőn megjelenő egyik kérdésre sem tud helyes választ adni az alkalmazott, nem fog tudni belépni az adott területre.

Forrás: securityworldhotel.com  

Kapcsolódó cikkek:

Piacnövekedés várható a belépés szabályozás területén

Előretört az IP-technológia a gyorskapukban is

Kész az Onvif C profilja is

IP-alapú beléptetőrendszer

Vélemény, hozzászólás?