Moduláris IP intercom rendszer 2N módra Forrás: Aspectis Kft

Moduláris IP intercom rendszer 2N módra

Az IP technológia az intercom rendszerek területén is elhozta azokat a forradalmi változásokat, amelyek gyökeresen változtatják meg megszokott eszközeink képességeit. Mindezt a 2N Helios IP Verso bemutatásával szeretném illusztrálni.  A 2N, mint az intercom rendszerek vezető gyártója, így a termékeiben megjelenő szolgáltatások és design az élvonalat képviselik.

A beléptetés jövője 2017-ben Forrás. https://www.asmag.com/showpost/22408.aspx

A beléptetés jövője 2017-ben

2017. első negyedében megfigyelhető trendek és irányzatok túlnyomórészt az „okos biztonságtechnikai rendszerek”  és az „intelligens alkalmazások” növekvő táborához  tartoznak. A tendenciákról Philip Vernernek a CEM System értékesítési igazgatója válogat.

Csúcsteljesítmény a sportpályán Forrás: ZandZ Kft

Csúcsteljesítmény a sportpályán

A legfejlettebb felderítési technológia már a sportesemények biztosításának magasabb szintű elvárásait is kielégíti. A CEIA beléptető rendszerei a gyorsaság mellett könnyen telepíthetőek és egyszerűen alkalmazhatóak.

Forrás: DSC Hungária Kft

Megérkezett a Dahua IP kaputelefonja

A DSC Hungária Kft., mint a Dahua termékek hivatalos disztribútora, tovább szélesíti a termékpalettát, melynek részeként idén nyáron elsők közt vezette be a hazai piacra a Dahua video IP kaputelefon termékcsaládját.

CEIA fémdetektorok a 2015-ös Milánói Világkiállításon

CEIA fémdetektorok a 2015-ös Milánói Világkiállításon

Az EXPO 1,1 millió négyzetméteres területére a napi 130-150 ezer ember átvizsgálását a legszigorúbb biztonsági protokolloknak megfelelően, ugyanakkor a rendezvény érdekeit szem előtt tartva a lehető leggyorsabban kellett végrehajtani, amihez elengedhetetlenül fontos volt a technológia megbízhatósága.

A beléptetés fejlődését meghatározó 9 legfontosabb irányzat

A beléptetés fejlődését meghatározó 9 legfontosabb irányzat

Kutatások szerint a rohamosan fejlődő digitális technológia területén a beléptető rendszerek és eszközeik gyorsuló tempóban fogják meghaladni  a hagyományos beléptetési módszereket.  A legjelentősebb megoldások már napjainkban is a hálózaton keresztül összekapcsolt és szoftver alapú fejlesztések. A biometrikus azonosítás terjedésével a készülékek (technikák) is könnyebben lesznek telepíthetőek az eddigieknél.

ujjlenyomatok tenyerkep

Gondolatok az Index „ Átverhető az ujjlenyomatos azonosítás!” című cikkéhez

Elmondhatjuk, hogy a szakmai közvéleményt is megmozgatta a hírportálokon megjelent közlemény amely arról számolt be, hogy  Európa legnagyobb hekkercsoportja, a német Chaos Computer Club idei találkozóján egy olyan  új fotótechnikai módszert mutattak be, amivel személyes kontatktus nélkül is ellopható egy emberi ujjlenyomat. A módszerrel állítólag nem kisebb személy, mint  a német védelmi miniszter, Ursula von der Leyen  ujjlenyomatait sikerült detektálni. A témával kapcsolatban Kapitány Sándornak az Óbudai egyetem Alkalmazott Biometria Intézet kutatójának a véleményét kérdeztük.