Forrás: cchdtv.com.tw

A ccHDTV jellemzői – Miért pont a DTV?

One X Multiple, fejlett OFDM technológia, nagy távolságú adatátvitel, rugalmas és könnyű integrálhatóság. Miért jó a végfelhasználóknak, a telepítőknek, a rendszerintegrátoroknak?

cchdtv0

Mi az a ccHDTV?

Mikor már azt hittük, hogy a jó öreg analóg CCTV rendszerek elbúcsúztatásával megnyugszanak a kedélyek, lerúgva a váltott-soros letapogatás kötelező 625 sorának nyűgét, és megnyílik az út a megapixelek világába, akkor az „egy igaz” IP kamerák egyeduralma helyett – talán az új kábelezési struktúráktól megrettenve – egymást érték a nagy felbontást ígérő,koaxon közlekedő „analóg” mutáns 

AXIS D2050-VE radar detektor

Radar detektálás a hamis riasztások ellen

A legerősebb biztonsági megoldások a technológiák olyan stratégiai mixe, amelyekkel a legjobb eredmények érhetők el. Ebben a „szerszámos dobozban” minden eszköznek megvan a maga szerepe és a radar lehet az egyik ilyen fontos szereplő.

https://geovision.shop.hu/termekek/szerelesi-anyagok/teszterek/videosec-kamera-teszter/

Professzionális kamerateszter

A GeoVision Hungária Kft-nél elérhető professzionális kamera teszter megkönnyíti a telepítők munkáját, legyen szó kábeltesztelésről, vagy az optikák élességének beállításáról. 7”-os FullHD IPS kijelzőjén minden apró részlet megjelenik.

Rendszámfelismerő sokoldalú alkalmazásban! Forrás: https://geovision.shop.hu/megoldasaink/geovision-rendszamfelismeres/

Rendszámfelismerő sokoldalú alkalmazásban!

A GeoVision rendszámfelismerő rendszere széleskörű felhasználást biztosít szinte minden területen. Legyen az sorompós beléptetés, közúton, valamint autópályán történő rendszámleolvasás, vagy akár térfigyelő rendszerekbe való integrálás.

Uniview termékek a GeoVision palettán Forrás: GeoV. Hung. Kft

Uniview termékek a GeoVision palettán

GeoVision Hungária Kft. választékában októbertől elérhető az egyik legdinamikusabban fejlődő új IP videó márka, az Uniview teljes választéka, a geovision.shop.hu oldalon könnyen áttekinthető formában, leírásokkal és magyar nyelvű adatlapokkal.

Holttérmentes megfigyelés - GeoVision FishEye kamerák Forrás: https://geovision.shop.hu/termekek/geovision-ip-kamerak/fisheye-kamerak/

Holttérmentes megfigyelés – GeoVision FishEye kamerák

Nagy alapterületű helységek megfigyelése esetén ajánlott a GeoVision 5,0Mpixel FishEye kameráját telepíteni. Ezek az úgynevezett panorámakamerák 360° látószögben minden részletet láthatóvá tesznek a megfigyelt területről.

c4od9yTeV4E

iQAlarm

Az iQAlarm vezetél nélküli riasztó rendszer ötletes videója telepítőknek.

GeoVision SNVR H.265 szett – Bevezetjük a 4-esek világába Forrás: https://geovision.shop.hu/termekek/szettek/kameras-szettek/geovision-h265-eyeball-szettek/

GeoVision SNVR H.265 szett – Bevezetjük a 4-esek világába

A GeoVision Hungária Kft.-től kaptuk meg a következő bekezdésben olvasható kis történetet,  melynek apropóján egy CCTV  telepítő cég figyelemének középpontjába került a széleskörűen felhasználható új szett, a GeoVision SNVR H.265