Forrás: Axis Communications

Átfogó hálózati eszközkezelő megoldást fejlesztett az Axis

Az Axis Communications bejelentette átfogó eszközkezelő megoldását, amely könnyű, költséghatékony és biztonságos felügyeletet biztosít a védelmi hálózat valamennyi eszközére. Az AXIS Device Manager nevű eszközkezelő megoldással minden fontosabb telepítés és operatív feladat egy felületről menedzselhető.

Forrás: Aspectis Kft

Itt a Milestone idei első kiadása!

A Milestone 2018 február 20-án tette elérhetővé első 2018-as Release-ét az XProtect 2018 R1-et. Röviden a verzió legfontosabb újdonságai: privát maszkolás, DLNA támogatás II, egy klikkes telepítés, Legacy Device Pack.

Forrás: Masco Kft

A felbontásban nincs határ! 8 MP-s kamerák a PROVISION-ISR kínálatában

Pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt, hogy a videomegfigyelő-rendszerek által biztosított kép minősége, ilyen gyors és látványos fejlődének indul. A technológia fejlődése ugyanakkor dübörgő ütemű, hiszen napjainkban már nem kevesebbről, mint 8 megapixel felbontással üzemelő, rendszerekről is beszélhetünk a PROVISION-ISR kínálatában

Forrás: Aspectis Kft

Open platform technológia a videómegfigyelés jövője

Az analógia hasonló, mint ahogyan kezdetben az Apple az App Store-ral, majd a Google a Google Play-jel felrobbantotta a mobiltelefon piacot. ….Ma már több száz beágyazott alkalmazás és ezzel együtt megoldás áll rendelkezésünkre a különböző végfelhasználói igények kielégítésére.

predor-borito

Fókuszban a PREDOR beléptető

A Predor beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer 2017 májusában robbant be a hazai piacra, és azonnal hatalmas érdeklődés övezte. Az innovatív funkciók, a rugalmasság és a kimagasló ár-érték arány okán rendkívül széles a felhasználási területek skálája.

EuropeVision IP kamerák

EuropeVision IP kamerák már FullHD felbontásban is

A GeoVision Hungária Kft. által forgalmazott EuropeVision IP kamerák tavaly még csak 1,3 Megapixel felbontásban voltak elérhetők. Mától azonban 2,0 Megapixeles típusok is rendelhetőek.

iqalarm riaszto 1.

Komoly távfelügyeleti fejlesztés Budapesten az iQALARM rendszerrel

Újabb távfelügyelet alkalmas iQALARM központok jelentéseinek fogadására! 2018. január 11-én Budapesten, az EP-RC Security Kft. távfelügyeletén üzembe helyezhették az OSM-2007 felügyeleti szerver egy újabb példányát, mely az előzetes terveknek megfelelően szintén nem az LDSZ Kft. által védett területen működik.

Videosec IPD-3634-28Z

Kamerák kézközelben – Videosec IPD-3634-28Z

Szerencsésebb lett volna, ha a költői Videosec IPD-3634-28Z szerepel a címsorban, de őszintén, a Mikrobi sokkal rövidebb és találóbb. Ha bevezetőbe is szeretnék némi szakmaiságot csempészni, akkor a legpontosabb megfogalmazás a „Mikrobi lite”… a „ a legkevebb pénzért a legtöbbet”

Forrás: SBT Protect Kft

Kamerák munkavédelmi szerepben

„A CCTV rendszer sajnos nem használható arra, hogy az egyes sérüléseket megakadályozzuk, viszont mindazon túl, hogy az utólagos kivizsgálásban segítséget nyújt, megelőző funkciót is ellát.”

vezetek mentes biztonsag 1.

Vezeték mentes biztonság az egyetemeken

Ideális körülmények között az üzemeltetők egy pontról felügyelhetik és ellenőrizhetik az egyetemi létesítményeik forgalmát. Tudniuk kell, ki és mikor jött, ment, ki és mihez fért hozzá a létesítményekben. A hozzáférések csak az engedélyezett felhasználók számára nyitottak, az oktatási órák ideje alatt és azon túl. A felügyeleti rendszer minden eleme a központhoz csatlakozik és onnan is vezérelhető.

Forrás: geovision.shop.hu

Uniview kamerák: Starlight és Ultra 265 tömörítési technológia

Az UniView, hogy egyensúlyban tartsa a HD felbontás és a hozzá tartozó megnövekedett tárolási és sávszélesség szükségletet, komoly erőfeszítéseket tesz a HEVC kódolási szabvány továbbfejlesztésére. Ezért dolgozta ki a szabadalmaztatott U-Code kódolási technikát.

Forrás: cchdtv.com.tw

A ccHDTV jellemzői – Miért pont a DTV?

One X Multiple, fejlett OFDM technológia, nagy távolságú adatátvitel, rugalmas és könnyű integrálhatóság. Miért jó a végfelhasználóknak, a telepítőknek, a rendszerintegrátoroknak?

cchdtv0

Mi az a ccHDTV?

Mikor már azt hittük, hogy a jó öreg analóg CCTV rendszerek elbúcsúztatásával megnyugszanak a kedélyek, lerúgva a váltott-soros letapogatás kötelező 625 sorának nyűgét, és megnyílik az út a megapixelek világába, akkor az „egy igaz” IP kamerák egyeduralma helyett – talán az új kábelezési struktúráktól megrettenve – egymást érték a nagy felbontást ígérő,koaxon közlekedő „analóg” mutáns 

AXIS D2050-VE radar detektor

Radar detektálás a hamis riasztások ellen

A legerősebb biztonsági megoldások a technológiák olyan stratégiai mixe, amelyekkel a legjobb eredmények érhetők el. Ebben a „szerszámos dobozban” minden eszköznek megvan a maga szerepe és a radar lehet az egyik ilyen fontos szereplő.

https://geovision.shop.hu/termekek/szerelesi-anyagok/teszterek/videosec-kamera-teszter/

Professzionális kamerateszter

A GeoVision Hungária Kft-nél elérhető professzionális kamera teszter megkönnyíti a telepítők munkáját, legyen szó kábeltesztelésről, vagy az optikák élességének beállításáról. 7”-os FullHD IPS kijelzőjén minden apró részlet megjelenik.

Rendszámfelismerő sokoldalú alkalmazásban! Forrás: https://geovision.shop.hu/megoldasaink/geovision-rendszamfelismeres/

Rendszámfelismerő sokoldalú alkalmazásban!

A GeoVision rendszámfelismerő rendszere széleskörű felhasználást biztosít szinte minden területen. Legyen az sorompós beléptetés, közúton, valamint autópályán történő rendszámleolvasás, vagy akár térfigyelő rendszerekbe való integrálás.