Holttérmentes megfigyelés - GeoVision FishEye kamerák Forrás: https://geovision.shop.hu/termekek/geovision-ip-kamerak/fisheye-kamerak/

Holttérmentes megfigyelés – GeoVision FishEye kamerák

Nagy alapterületű helységek megfigyelése esetén ajánlott a GeoVision 5,0Mpixel FishEye kameráját telepíteni. Ezek az úgynevezett panorámakamerák 360° látószögben minden részletet láthatóvá tesznek a megfigyelt területről.

c4od9yTeV4E

iQAlarm

Az iQAlarm vezetél nélküli riasztó rendszer ötletes videója telepítőknek.

GeoVision SNVR H.265 szett – Bevezetjük a 4-esek világába Forrás: https://geovision.shop.hu/termekek/szettek/kameras-szettek/geovision-h265-eyeball-szettek/

GeoVision SNVR H.265 szett – Bevezetjük a 4-esek világába

A GeoVision Hungária Kft.-től kaptuk meg a következő bekezdésben olvasható kis történetet,  melynek apropóján egy CCTV  telepítő cég figyelemének középpontjába került a széleskörűen felhasználható új szett, a GeoVision SNVR H.265

A SATEL 2017 évi újdonságai Forrás: masco.hu

A SATEL 2017 évi újdonságai

2017 áprilisától számos új SATEL fejlesztéssel találkozhatunk. A termékkínálat további termékekkel, egy új vezérlőpanel sorozattal, a kerületvédelmi eszközöket kiegészítő Grade 3-as biztonsági szintet garantáló, a kialakított rendszert új funkciókkal felruházó érzékelőkkel bővült.

Biometrikus azonosítás a GeoVision FR2020 olvasóval Forrás: GeoVision Hungária Kft

Biometrikus azonosítás a GeoVision FR2020 olvasóval

Egyre szélesebb körben alkalmazzák a Biometrikus megoldásokat. A GeoVision Hungária legújabb arcfelismerő beléptető eszköze (kártya és olvasó) számos funkciót és érdekességet tartogat.

AXIS Camera Station – az intuitív videokezelő rendszer Forrás: Aspectis Kft

AXIS Camera Station – az intuitív videokezelő rendszer

Az AXIS Camera Station ideális megoldás a kis- és közepes méretű telepítések hatékony videó megfigyelési igényeire. Ilyenek például a kereskedelmi egységek, hotelek, iskolák és üzemek. Több mint 50 000 telepítés bizonyítja a megoldás sikerét világszerte.

Hard Diszkek meghibásodásai és megelőzésük Forrás: https://www.asmag.com/showpost/22848.aspx

Hard Diszkek meghibásodásai és megelőzésük

A Hard Diszkek a meghibásodása képes a legkifinomultabb megfigyelő rendszert is haszontalanná tenni. Működő hard-diszk nélkül a két legfontosabb funkció a rögzítés és visszajátszás is lehetetlenné válik. A meghibásodás jellege és okai.