A nagyon fontos mobil hívásokról így nem maradunk le

Gyakran fordul elő, hogy egy nagyon fontos hívást mulasztunk el azért, mert lenémítjuk a telefonunkat? A következőkben ismertetett alkalmazás megoldást kínál a problémára.

Az Essential Calls Lite nevű androidos app közismert alkalmazás, tulajdonképpen a „Ne zavarj!” funkcióra emlékeztet, azonban míg ennél folyamatosan változtatgatnunk kell az időpontokat telefonunk lenémítása függvényében, az Essentail Callst  csak egyszer kell beállítanunk.

Itt egy úgynevezett fehér listát készítésünk, kiválasztva kapcsolataink közül azokat, melyek annyira fontosak a számunkra, hogy nem akarjuk elmulasztani a hívásukat. Az ingyenes (Lite) változatban sajnos csak két név megadására van lehetőség, a Premium verzióban viszont annyi kontaktot adunk meg, amennyit csak akarunk, és akkor is kapunk figyelmeztetést, ha SMS jönne valamelyiküktől.

Az alkalmazás biztosítja, hogy lenémítás vagy rezgőre állítás esetén is, ha fehér listástól jön a hívás, akkor a készülék csengetni kezd, de ha elintéztük a beszélgetést, természetesen visszaáll a néma üzemmódra. Persze amikor a némítás szükségtelen, akkor célszerű az appot kikapcsolni.

Kapcsolódó cikkek:
Fókuszban a vállalat biztonság
Korszerűsítette térfigyelő rendszerét Erzsébetváros önkormányzata
Álljon át a digitális oldalra

Vélemény, hozzászólás?