A Pentagon beszigorított: tűzparancs a civil drónokra Forrás: http://index.hu/tech/2017/08/08/az_usa_kiadta_a_tuzparancsot_a_civil_dronokra/

A Pentagon beszigorított: tűzparancs a civil drónokra

A Pentagon engedélyezte az amerikai katonai bázisoknak, hogy tüzet nyissanak vagy más módon megsemmisítsék a bázis fölé vagy közelébe repülő drónokat. A Pentagon szóvivője szerint a javaslatot augusztus 4-én nyújtották be. A határozat pontos részleteit titkosították.

Drónok pórázon… Forrás:https://www.asmag.com/showpost/23131.aspx

Drónok pórázon…

A drón iparág fejlesztésének  jelentős akadályát a kis kapacitású akkumulátorok jelentik. Az problémára ez egyik megoldást a kábeles dokkoló állomások nyújtják.

Lényeg, a korai jelzés! Az audio-analitika beépülése a biztonságtechnikába. Forrás. https://www.asmag.com/showpost/22627.aspx.

Lényeg, a korai jelzés! Az audio-analitika beépülése a biztonságtechnikába.

A biztonságtechnikai megfigyelés nem csak a videóról szól többé. A korszerű rendszerek növekvő mértékben használják az audio-technikát a megoldások hatékonyságának fokozására. A Louroe Electronics kereskedelmi igazgatója Richard Brent szerint,az audio-analitika egy lényeges összetevője a korszerű biztonságtechnikai megoldásoknak.

Videómegfigyeléssel az illegális szemétlerakók ellen Forrás: https://www.asmag.com/showpost/23162.aspx?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=enewsletter&utm_term=News_23162&utm_content=20170706

Videómegfigyeléssel az illegális szemétlerakók ellen

Az illegális szemétlerakás, a fejlődő városok egyik legfontosabb problémája. Az alábbiakban egy olyan mobil megoldást mutatunk be, amely folyamatosan figyeli az utcákat és segít rajtakapni az elkövetőket.

A beléptetés jövője 2017-ben Forrás. https://www.asmag.com/showpost/22408.aspx

A beléptetés jövője 2017-ben

2017. első negyedében megfigyelhető trendek és irányzatok túlnyomórészt az „okos biztonságtechnikai rendszerek”  és az „intelligens alkalmazások” növekvő táborához  tartoznak. A tendenciákról Philip Vernernek a CEM System értékesítési igazgatója válogat.