Security Essen 2012

2012. szeptember 25–28. között rendezik meg a Security Essen biztonságtechnikai kiállítást. A szervezők ígérete szerint innovatív termékek és megoldások lesznek a figyelem középpontjában.

A világ egyik vezető biztonságtechnikai kiállítása az 1100 kiállítót felvonultató Security Essen 2012. A 20. alkalommal megrendezett kiállításon a világ vezető biztonsági, biztonságtechnikai és tűzvédelmi technológiáit ismerhetik meg a látogatók. A kiállítók között közel 40 nemzet képviselteti magát. A kiállítás előestéjén, 2012. szeptember 24-én adják át több kategóriában is a legjobb fejlesztéseknek járó díjat, a Security Innovation Award-ot.

 

A Security Essen átfogó megoldásokat mutat be a biztonságtechnika és a tűzvédelem valamennyi területén, a kiállítás középpontjában az új technológiák és a biztonsági koncepciók állnak. Számos kiállító itt mutatja be új fejlesztéseit a szakma számára.

A 8-as csarnokban az új kutatási eredményeket és jövőbeni fejlesztési irányokat mutatják be a kiállítók. A tűzvédelem idén először két csarnokot is elfoglal, az 1-est és a 9-est, a középpontban pedig a megelőzés és a kori felismerés áll.

A 4-es csarnokban a biztonsági szolgáltatók számára szóló megoldások szerepelnek, a központi gondolat pedig a „védelem, biztonság, szolgáltatás” lesz. Kiemelt figyelmet kapnak a bemutatón a kommunikációs platformok.

Security Essen kísérő rendezvényein három fórumon is tájékoztatást kapnak az érdeklődők az időszerű biztonsági kérdésekről, különös tekintettel a videomegfigyelésre és az IT biztonságra. A 8-as csarnokban kutatás és fejlesztés áll a középpontban, a közbiztonsághoz kapcsolódó fórumokat pedig a 9-es csarnokban tartják.

További információk: www.security-essen.de

 

 

Security Essen 2012

Vélemény, hozzászólás?