Megduplázta magyarországi bevételeit az Axis Forrás: Axis Communications

Megduplázta magyarországi bevételeit az Axis

Jelentős növekedést produkált az Axis Communications az idei első félévben az egy évvel korábbi eredményekhez képest, hazánkban épp úgy, mint világviszonylatban – hangzott el az IP-alapú megfigyelőeszközök és megoldások globális piacvezetőjének idei, budapesti nyílt napján. Az év első nyolc hónapjában megduplázta magyarországi értékesítését.

Őszi Workshopok a GeoVision Hungáriánál

Őszi Workshopok a GeoVision Hungáriánál

Október 26-án és november 9-én szakmai oktatást tart a GeoVision Hungária Kft. előbb vezeték nélküli átvitel témaköréből, majd az új Uniview termékcsaládról.

„Felhők” közül a biztonságtechnika talajára. Beszélgetés tanulságokkal Tóth Ferenccel, az LDSZ új műszaki terméktámogatójával Forrás: LDSZ

„Felhők” közül a biztonságtechnika talajára. Beszélgetés tanulságokkal Tóth Ferenccel, az LDSZ új műszaki terméktámogatójávalBeszélgetés tanulságokkal Tóth Ferenccel, az LDSZ új műszaki terméktámogatójával pályájáról, céljairól, jelen feladatairól.

Olybá tűnik, az LDSZ nem osztja a szakmát jellemző pesszimizmust, és erőteljesen fektet a jövőbe. Ennek egyik legfrissebb jele, Tóth Ferenc „landolása” a cég budapesti irodájába. Vele beszélget Ollári Viktor.

GeoVision újdonságok – ha október, akkor workshop Forrás: GeoVison H. Kft

GeoVision újdonságok – ha október, akkor workshop

A GeoVision Hungária Kft. október 12-én újra workshopot tart partnerei és az új érdeklődők számára.  Bemutatása kerülnek a GeoVision 2017/18 évi újdonságai, továbbá bevezetést kapunk egy rendszámfelismerő rendszer beállításainak fortélyaiba.

Nyílt napok az iQAlarmnál Forrás: LDSZ

Nyílt napok az iQAlarmnál

A vezeték nélküli rendszerek eladása az elmúlt időszakban 5%-ról 40%-ra nőtt és az előrejelzések szerint ez csak fokozódik. A gyártó cég képviselőivel találkoztak az LDSZ szakembereivel Lengyelországban.

Új távlatok előtt, új cégközpontban a MASCO! A bolt maga a raktár! Gyorsabb léptékben a vevői igények felé. A névadó Marco FranceSCO - tól a vagyonvédelem élvonaláig Forrás: Masco Kft

Új távlatok előtt, új cégközpontban a MASCO! A bolt maga a raktár! Gyorsabb léptékben a vevői igények felé. A névadó MArco FranceSCO – tól a vagyonvédelem élvonaláig

Érzékelhetően, bizony cím túltengésben szenvedünk, de hát rendhagyó módon most nem tudtunk ellenállni a csábításnak. Juhos Nándorral a MASCO Kft alapító tulajdonosával beszélgetünk a Cég idén szeptemberben a Reiter Ferenc utcában átadott vadonatúj építésű,  praktikus kialakítású saját tulajdonú irodaházában.

Új környezetben, dinamikus célokkal az ERANDO Forrás valamennyi képnél: ERANDO Kft

Új környezetben, dinamikus célokkal az ERANDO

„ A  korszerű működés és a dinamikus fejlődés  feltételeit teremti meg számunkra régen várt új, saját tulajdonú otthonunk.” Az ERANDO Kft. új irodaházáról, a cég múltjáról és jelenéről adott interjút   Kandolka Károly tulajdonos ügyvezető.