Őszi Workshopok a GeoVision Hungáriánál

Őszi Workshopok a GeoVision Hungáriánál

Október 26-án és november 9-én szakmai oktatást tart a GeoVision Hungária Kft. előbb vezeték nélküli átvitel témaköréből, majd az új Uniview termékcsaládról.

A mesterséges intelligencia a videó kiértékelésében Forrás: https://www.asmag.com/showpost/23598.aspx

A mesterséges intelligencia a videó kiértékelésében

A legnagyobb lehetőség az új technológiák adaptálása lenne a video kiértékelésének és feldolgozásának gyakorlatában, különösen a tárgyak Internete (IoT), a felhő alapú tárolás, a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia (AI) technológiák esetében.

„Felhők” közül a biztonságtechnika talajára. Beszélgetés tanulságokkal Tóth Ferenccel, az LDSZ új műszaki terméktámogatójával Forrás: LDSZ

„Felhők” közül a biztonságtechnika talajára. Beszélgetés tanulságokkal Tóth Ferenccel, az LDSZ új műszaki terméktámogatójávalBeszélgetés tanulságokkal Tóth Ferenccel, az LDSZ új műszaki terméktámogatójával pályájáról, céljairól, jelen feladatairól.

Olybá tűnik, az LDSZ nem osztja a szakmát jellemző pesszimizmust, és erőteljesen fektet a jövőbe. Ennek egyik legfrissebb jele, Tóth Ferenc „landolása” a cég budapesti irodájába. Vele beszélget Ollári Viktor.

GeoVision újdonságok – ha október, akkor workshop Forrás: GeoVison H. Kft

GeoVision újdonságok – ha október, akkor workshop

A GeoVision Hungária Kft. október 12-én újra workshopot tart partnerei és az új érdeklődők számára.  Bemutatása kerülnek a GeoVision 2017/18 évi újdonságai, továbbá bevezetést kapunk egy rendszámfelismerő rendszer beállításainak fortélyaiba.

Nyílt napok az iQAlarmnál Forrás: LDSZ

Nyílt napok az iQAlarmnál

A vezeték nélküli rendszerek eladása az elmúlt időszakban 5%-ról 40%-ra nőtt és az előrejelzések szerint ez csak fokozódik. A gyártó cég képviselőivel találkoztak az LDSZ szakembereivel Lengyelországban.